De laatste randjes

Na het stukje over het leren snijden van passe-partouts, hier het vervolg. In de nieuwe slaapkamer hebben we plankjes aan de muur geschroefd, waarop we kaarten, foto’s en plaatjes konden zetten. Ik kon me helemaal uitleven met het snijden van passe-partouts.

 

Bij de bouwmarkt hebben we verfstalenkaartjes gehaald in de kleuren van het schilderwerk, en in de groene kleur van het karton. Ze hebben daar ook leuke behangstaaltjes.  Die heb ik in strookjes gesneden zodat ze als een randje tussen de kaarten en het passe-partout in zaten. Via internet heb ik stalenkaarten van het houtbehang van Piet Hein Eek gekocht, die heb ik ook als randjes gebruikt. Er zitten nu kaarten in van Ikea, en een stuk van het behang, maar als we iets anders willen, dan is dat zo geregeld.

Tags:

Leave a Reply