Spinnen op de brei- en haakdagen

Op de brei- en haakdagen in Nieuwegein hebben we met de Spinners zitten spinnen. Ik vond het een paar hele leuke dagen, er waren veel leuke kramen, er was genoeg publiek en ik heb heel veel inspiratie opgedaan. Op de eerste dag heb ik gesponnen met de wol die ik natuurlijk had geverfd, met blauwhout, eucalyptus en ui. En tussen de wol had ik wat restjes zijde gestopt, leuke kleine bolletjes. Het blauwhout gaf nog wel een beetje af, maar het is een mooi draadje geworden. Dat volgt later. Ook heb ik de Alpaca zitten spinnen voor het Alpaca project. Het was helaas erg donker en de tweede dag was ik erg toe aan iets vrolijks. Op de kaardemolen heb ik een aantal “groene” plukken merino gekaard. Als je de kleuren bij elkaar zou gebruiken, was ik niet erg enthousiast geworden. Maar gecombineerd was het een heel mooi vlies. Voor de vrolijke noot heb ik er “hot pink” merino bijgedaan en wat roze angelina glitters. En dat was echt vrolijk, nadat ik twee klosjes had gesponnen, heb ik het ook nog kunnen twijnen. Het is een heel leuke combinatie geworden, die ga ik vast nog wel eens namaken.

Tags: , ,

Leave a Reply